Yhteystiedot

Aija Narvi
Tampere

044-3171757
sähköpostisoite
aijaicats@gmail.com

www.aijaicats.com

Vinkkejä pennunostajalle

*laita paljon painoa terveysasioille
*ota selvää, onko vanhempia testattu Felv ja Fiv negat., HCM negat, onko vanhempien sydämet ja munuaiset ultrattu
*ragdolleilla kuten muillakin rotukissoilla on perinnöllisiä sairauksia, joita voidaan eliminoida pois käyttämällä terveystestejä ennen astutuksia

Sijoituskissat

 

Aina joskus etsin lupaaville pennuille akselilta Tampere-Lahti sijoituskoteja , joissa tulevat kasvatuskissani saisivat elää normaalia kissanelämää rakastettuina perheenjäseninä.

Yleensä kysymyksessä pentueen lupaavin kissa, jonka haluan pitää kasvatuksessani. Mutta koska kaikkia tällaisia kissoja ei voi itsellään pitää - vaikka kuinka haluaisikin -  tarvitsen ajoittain luotettavia sijoituskoteja kasvateilleni.

Sijoituskissa asuu sijoituskodissa ja on henkisesti sijoituskodin kissa. Se on kuitenkin kasvattajan omistuksessa niin kauan, kunnes se on synnyttänyt sijoitussopimuksen mukaisen määrän pentueita.

Esisijaisesti etsin näyttelyistä kiinnostuneita sijoituskoteja mutta aina se ei ole edellytys. Ennen kaikkea edellytän sijoituskodilta aitoa kiinnostusta ja aikaa pentujen kasvatukseen.

Jokaisesta sijoituskissasta tehdään kirjallinen sopimus Kissaliiton lomakkeelle http://www.kissaliitto.fi/lomakkeet/rekisterointi

Huom: sijoituskissaa ei saa "ilmaiseksi"! Sijoituskissasta maksetaan vakuusmaksu 400-500  € (kissan tasosta riippuen), joka palautuu joko kokonaan tai osittain sijoitusehtojen mukaan.

Kysy lisätietoja sijoituskotia etsivistä kissoista mieluiten sähköpostitse aijaicats@gmail.com