Yhteystiedot

Aija Narvi
Tampere

044-3171757
sähköpostisoite
aijaicats@gmail.com

www.aijaicats.com

Vinkkejä pennunostajalle

*laita paljon painoa terveysasioille
*ota selvää, onko vanhempia testattu Felv ja Fiv negat., HCM negat, onko vanhempien sydämet ja munuaiset ultrattu
*ragdolleilla kuten muillakin rotukissoilla on perinnöllisiä sairauksia, joita voidaan eliminoida pois käyttämällä terveystestejä ennen astutuksia

Leikattu uroskissa Eino

080.jpg_Einon_kasvokuva089.jpg_Eino_kokovartalokuvaEino_Studio_Lindellin_kuvaamana_0251.jpg

 

 

 

Bobkatin Meirami, ensimmäisiä Suomessa syntyneitä suklaaragdolleja. Suklaaragdollilla on naamio, tassut ja häntä tummemmat kuin vaalea, lähes valkoinen vartalo.

Meiramin lempinimi on Eino ja se on syntynyt 2.7.2008. Eino tuli minulle Ellin kaveriksi, kun Elli tunsi itsensä niin yksinäiseksi Allin ollessa synnyttämässä pentujaan kasvattajan luona.

Eino on luonteeltaan täysin erilainen kuin Alli ja Elli. Eino on tosi utelias, rohkea, energinen  ja sähläämässä joka paikassa. Einolla on tarkka kuulo ja se ryntää aina ensimmäisenä yläkerrasta, kun kuulee minun menevän vaikka kylppäriin tai parvekkeelle. Mitään ei jää siltä huomaamatta. Ruokakupillakin se on aina ekana. Eino on kova juttelemaan ja osaa hyvin näyttää, mitä haluaa. Toisaalta Einossa löytyy myös pehmopuoli. Se nuolee Allin ja Ellin naamat ja korvat puhtaaksi ja rakastaa niiden kyljessä nukkumista.

Eino on rekisteröity TICAssa ( kansainvälinen kissajärjestö) ja on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta saavuttaa jo Quadruple Grand Championin tittelin!

 eino_2_kuvassa_tica3538.jpgeno_snow_showssa_lahti_3.1.2010tica3541.jpgBobkatin Meirami eli Eino

TIGA Snow Show näyttelyssä Jokimaalla Lahdessa 2.-3.1.2010. 4 tuomaria arvioi Einon neljän ruusukkeen arvoiseksi. Einolla on jo ennestään 6 ruusuketta. Jokaisessa arvostelussa tuli kaikkien leikattujen pitkäkarvakissojen 3.paras tai 4. paras titteli, 4xvärin paras ja 4xdivisionan paras. Einon_ruusukkeetp8280003.jpg

Einon Palmun alla kissanäyttelystä viikonloppuna 28.-29.8.2010 saamat ruusukkeet. Eino kilpaili ensin sarjassa leikatut kissat, jossa oli mukana pitkäkarvaisia kissoja: birmoja, maine cooneja, norjalaisia metsäkissoja, ragdolleja, somaleita ja  turkkilaisia vaneja.

Sen jälkeen finaaliin valittiin pitkäkarvaisten leikattujen ja lyhytkarvaisten leikattujen kissojen parhaat.

Eino pääsi 5 kertaa finaaliin ja oli paras ragdolleista keräten noin 1000 pistettä.       

 

Einon_ruusukkeet_p8290005.jpgTässä Einon yhden vuoden aikana saamat ruusukkeet 3 eri viikonlopun näyttelyistä.

Saattaa olla, että Einosta nyt tuli Supreme Grand Champion Alter. Sen enempää kissa ei voi enää saavuttaa kansainvälisessä kissajärjestö TICAssa.

Jäämme odottamaan Amerikasta hienoa diplomia postissa.